bezienswaardigheid · 04. augustus 2019
Vogels warm, dagje naar Lolland, en avond naar Odense straatrace.

natuur · 18. juli 2019
Centrum van Rudkøbing, een vos in het veld, zwaluwen vliegen uit, mooie schepen die langs kwamen.

Bij Langeland Naturferie · 15. juni 2019
Even weer een bericht vanaf het eiland Langeland. Vandaag bestaat de deense vlag 800 jaar. ''Dannebrog''. En Vanaf gisteravond was het prachtig, slecht weer kijk maar....

13. juni 2019
Mooi weer, lekker rond de 20 graden en af en toe een dikke bui en- boot.

Bij Langeland Naturferie · 03. juni 2019
Nachtelijk bezoek, druk aan het schilderen en tuinieren, het appartement zit alweer goed in de verf. Kersen komen volop aan de bomen zo te zien. Tussendoor genieten van de prachtplek waar we wonen. Kijk zelf maar......Ook de Aida komt voorbij, die heeft in het verleden ook in de Eemshaven gelegen. Afgelopen weekend een snel bezoek aan familie gebracht in NL. Gelijk maar even een koelbox met dellen ingeslagen want die kennen ze hier niet.

Bij Langeland Naturferie · 22. mei 2019
Daar zijn we weer! Het duurde even, maar het is ook zulk groeizaam weer. en de houtschuur verbouwen.... Maar het cruiseseizoen is weer begonnen. En nog meer plaatjes van schepen van afgelopen week. Als je er niet van houdt..... ze zijn zo weer voorbij. Ook nog leuke tuinbeelden...Veel kijkplezier.

Bij Langeland Naturferie · 10. mei 2019
De tuin gaat bloeien, de koolzaadvelden zijn al mooi geel. Het strand en de zee , altijd wat te zien. Voor waxinelichthouders hoef je niet meer naar de winkel die liggen hier op het strand. en voor de liefhebber bloemenpracht wat nu bloeit in de tuin...en een oranjetipje.

Bij Langeland Naturferie · 07. mei 2019
Nederlands zeilschip kwam voorbij varen, net een schilderij. Vanmorgen de kraanvogel overvliegend. Onze zoon heeft een mooie fossiel gevonden.

Bij Langeland Naturferie · 04. mei 2019
Koud weer, zonnig en winterse buien daardoor prachtige luchten. Er kwamen weer een paar mooie boten voorbij.... Altijd wat te zien bij Langeland Naturferie.

Bij Langeland Naturferie · 24. april 2019
Dannebrog, Haar Deense Majesteitsschip Dannebrog 1931 kwam vanavond voorbij! Verder een paar mooie foto"s van afgelopen week. Heerlijk weer met pasen gehad. Genieten!

Meer weergeven