02. mei 2020
Huis en tuin foto's van afgelopen week en vogelkijkplek Tryggelev Nor op Langeland, waar je overigens ook gewoon heerlijk kunt wandelen.

18. april 2020
Eindelijk weer blogpost.....druk druk in de tuin, met het huis. En het coronavirus dat er momenteel is. Maar nu komt er een hele rits foto's. Lekker plaatjes kijken...Ook omdat de grenzen dicht zijn en niemand hier kan komen. Vandaag ook 2 dassen gezien bij ons en de eerste slang en ook nog de eerste gansjes. Het is ook prachtig weer, zon en 12 graden al een hele poos wel vaak een straffe wind.

22. februari 2020
Even een rits foto's voor de facebookloze opa's haha [en anderen]. Had de afgelopen paar week alleen berichten op onze facebooksite gezet. Het blijft hier onstuimig weer wat mooie plaatjes opleverde van de loodsboten. De vijver en andere laag gelegen stukken staan onder water. Mooi te zien aan de plaatjes van Muis. De laatste boot zat even vast op de zandbank, de kleinere boten hebben namelijk geen loodsman aan boord.

31. januari 2020
Drie keer per jaar moeten we houtkorrels bestellen voor de kachel. Deze keer een bord gemaakt waar ze moeten neergezet, helaas hadden ze niet gezien, dat werd sjouwen. Ze kwamen net toen ik Arvit van school aan het halen was. In 1,5 uur zak voor zak had ik ze op hun plek. Girlpowerrrrr!

12. januari 2020
Een prachtige wandeling gemaakt bij Konabbe skov vlakbij Langeland Naturferie, zie foto's voor impressie. En nog een paar foto's van hier bij ons, de herten op het veld voor het huis, mooie zonsopkomst en ondergang, en een kraanschip dat gesleept wordt. Weer eens wat anders.


03. december 2019
Van afgelopen anderhalve week gemaakte foto's. Fossiel op het strand en nog meer vogels en herten. Ieder seizoen zijn er weer andere vogels te zien zo is er nu een groep pestvogels in de tuin, veel brandganzen. Overvliegende zaagbekken en een torenvalk in de boom. Nog steeds komt de zeearend af en toe overvliegen.

21. november 2019
Afgelopen week met familie een rondje Langeland. Wilde paarden bij zuid Langeland, dieren onderweg fazanten en herten, oude vakwerkhuizen, mooie gekleurde bladeren tapijt landschap. En terug bij Langeland naturferie is het nog genieten...

21. november 2019
Lekkere botjes in het najaarszonnetje opeten. Graven op het strand. Even de herten opjagen. Mijn poppetje opzoeken. Rennen door de super grote tuin. Zomaar een greep uit de dag van onze Weimaraner Muis.

29. oktober 2019
Afgelopen week gemaakte foto's van de tuin met mooie herfstkleuren, enkele vogels in de tuin. Lekker met onze weim Muis naar het strand over het privé pad, pootje omhoog, iets op het spoor... Overdag en s nacht hoor je de mannetjes herten nu volop, bronts periode. Je bent hier midden in de natuur!

Meer weergeven