Bij Langeland Naturferie

Bij Langeland Naturferie · 03. september 2019
Waar kijken we naar.....helikopter oefening landing op marineschip. Dubbel opletten met grasmaaien! En de herten gaan alweer groeperen en aan het lichtinval en de mist merk je dat de zomer voorbij is. Al levert dit wel mooie plaatjes op.

Bij Langeland Naturferie · 27. augustus 2019
Zonet met een jonge zeearend op het veld voor het huis gespot, gauw met de camera op pad. te zien aan zwarte gedeelte aan de haak van de snavel en de gele poten.

Bij Langeland Naturferie · 15. juni 2019
Even weer een bericht vanaf het eiland Langeland. Vandaag bestaat de deense vlag 800 jaar. ''Dannebrog''. En Vanaf gisteravond was het prachtig, slecht weer kijk maar....

Bij Langeland Naturferie · 03. juni 2019
Nachtelijk bezoek, druk aan het schilderen en tuinieren, het appartement zit alweer goed in de verf. Kersen komen volop aan de bomen zo te zien. Tussendoor genieten van de prachtplek waar we wonen. Kijk zelf maar......Ook de Aida komt voorbij, die heeft in het verleden ook in de Eemshaven gelegen. Afgelopen weekend een snel bezoek aan familie gebracht in NL. Gelijk maar even een koelbox met dellen ingeslagen want die kennen ze hier niet.

Bij Langeland Naturferie · 22. mei 2019
Daar zijn we weer! Het duurde even, maar het is ook zulk groeizaam weer. en de houtschuur verbouwen.... Maar het cruiseseizoen is weer begonnen. En nog meer plaatjes van schepen van afgelopen week. Als je er niet van houdt..... ze zijn zo weer voorbij. Ook nog leuke tuinbeelden...Veel kijkplezier.

Bij Langeland Naturferie · 10. mei 2019
De tuin gaat bloeien, de koolzaadvelden zijn al mooi geel. Het strand en de zee , altijd wat te zien. Voor waxinelichthouders hoef je niet meer naar de winkel die liggen hier op het strand. en voor de liefhebber bloemenpracht wat nu bloeit in de tuin...en een oranjetipje.

Bij Langeland Naturferie · 07. mei 2019
Nederlands zeilschip kwam voorbij varen, net een schilderij. Vanmorgen de kraanvogel overvliegend. Onze zoon heeft een mooie fossiel gevonden.

Bij Langeland Naturferie · 04. mei 2019
Koud weer, zonnig en winterse buien daardoor prachtige luchten. Er kwamen weer een paar mooie boten voorbij.... Altijd wat te zien bij Langeland Naturferie.

Bij Langeland Naturferie · 24. april 2019
Dannebrog, Haar Deense Majesteitsschip Dannebrog 1931 kwam vanavond voorbij! Verder een paar mooie foto"s van afgelopen week. Heerlijk weer met pasen gehad. Genieten!