natuur

natuur · 18. juli 2019
Centrum van Rudkøbing, een vos in het veld, zwaluwen vliegen uit, mooie schepen die langs kwamen.

natuur · 09. april 2019
Afgelopen week was het mooi warm en zonnig weer. Veel vogels in actie om en bij Langeland Naturferie , kiekendief, kraanvogel, herten en ook onze weimaraner hebben, lentekriebels. Ook de tuin komt in bloei. En bloemen geplukt uit eigen tuin.

natuur · 29. maart 2019
Vandaag een prachtige foto dag, allemaal dieren. In eerste instantie had ik de camera thuis gelaten. Maar bij de vijver aangekomen zag ik in het veld naast ons de zeearend weer, gauw terug gerend en het is gelukt om hem weer te fotograferen. Op foto 5 lijkt er op de achtergrond nog een te vliegen. En de rest van de heerlijke lentedag was er ook vollop dierenleven....

natuur · 26. februari 2019
Lekker zonnetje de afgelopen dagen, bloemen en blaadjes komen open. De dieren zijn vollop aanwezig met geluid. Laat de lente maar komen!

natuur · 21. januari 2019
Geen bloedmaan te zien helaas, in de loop van de nacht werd het bewolkt. Wel een bloed mooie ochtend op Langeland.

natuur · 10. januari 2019
Vandaag was het heel druk met vogels hier bij Langeland Naturferie. Een gure winterdag met een temperatuur net boven nul. Even bijvoeren.....en dan is dit het resultaat. Een putter, een sijsje en groenlingen .

natuur · 09. januari 2019
Storm en weer hoog water maar gelukkig geen stormvloed zoals eerder deze maand. Het geeft wel weer gelegenheid tot mooie plaatjes!

natuur · 21. december 2018
Ondanks de regen vandaag hier op het eiland Langeland in Denemarken, een groot lichtpunt zo met ingang van de winter en voor de kerstdagen . Vandaag rond het middaguur een zeearend in de tuin gespot. Jaja even beter oefenen nog met de nieuwe camera, maar als je inzoemt het is em echt een zeearend. Vrij uniek.